09 mei 17

Inloop gesloten t/m woensdag 7 juni

Om het doorvoeren van een aantal organisatorische veranderingen mogelijk te maken zal de inloop GESLOTEN ZIJN VANAF WOENSDAG 10 MEI T/M WOENSDAG 7 JUNI. WE ZIJN WEER OPEN OP WOENSDAG 14 JUNI. Verder zal de stichting Mamre vanaf 30 mei starten als uitgiftepunt voor de Voedselbank en dit op wekelijkse basis.

09 mei 17

Mamre uitgiftepunt voor de Voedselbank

In overleg met de Voedselbank is besloten dat de stichting Mamre zal gaan fungeren als een uitgiftepunt voor de cliƫnten van de Voedselbank. Vanaf 30 mei kunnen degenen die daarvoor in aanmerking komen op dinsdagen terecht in de Schotse kerk, die ook hiervoor weer gastvrij de deuren zal openen. De aanvoer wordt verzorgd door de Voedselbank. Tegelijkertijd zal de bevoorraading plaatsvinden voor de inloop van de stichting Mamre op woensdagen. Daarmee komt een einde aan de jarenlange praktijk dat medewerkers van de stichting zelf vroeg op woensdagen spullen gingen ophalen bij de Voedselbank.

09 mei 17

CVD en Stichting Mamre

Sinds 5 april hebben het CVD en de stichting Mamre de handen ineen geslagen. Het Centrum voor Dienstverlening is een grote welzijnsorganisatie in Rotterdam en omstreken. Om de andere week houdt het CVD een open spreekuur voor en tijdens de maaltijden op de woensdagen. Er is een proefperiode afgesproken van 3 maanden.

17 jan 17

Mamre van start in 2017

Op woensdag 4 januari startte de inloop weer. Op woensdag 28 december was er geen inloop vanwege de kerstvakantie.

17 jan 17

Vrijwilligers in het zonnetje gezet

Op 23 november waren alle vrijwilligers door het bestuur uitgenodigd voor een informeel etentje. De kok van Mamre pakte uit met een 4 gangen menu en iedereen liet het zich prima smaken. Op deze wijze werd iedereen bedankt voor hun inzet voor de dak- en thuislozen in het centrum van Rotterdam.

20 sep 16

Vanaf september weer inloop

Op 7 september is na de zomervakantie in de maand augustus de inloop weer gestart. Tot en met woensdag 21 december is er iedere woensdag een inloop van 10:30 tot 14:00 uur. Woensdag 28 december zal Mamre gesloten zijn.